Vestfold: 14 — Norge: 312

Tallene over forteller om et Venstre på frammarsj, og viser at for første gang på mer enn 70 år er Venstre på plass med rene Venstrelister i alle Vestfoldkommunene og i hele 312 av landets kommuner. For fire år siden var tallene henholdsvis 12 og 297.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Sammen med en gedigen medlemsvekst på hele 44 % og 2.600 nye medlemmer på de siste fire årene har Venstre virkelig gått mot strømmen blant de politiske partiene. Trine Skei Grande gjorde tallene ble gjort kjent for Venstres landsmøte mot slutten av sin hovedtale til landsmøtet sist fredag.

Listeras i Vestfold

Kåre Pettersen og Hilmar Flatabø

Kåre Pettersen og Hilmar Flatabø
Foto: Venstre

– Jeg har sett på historiske data helt tilbake til 1940. I løpet av de siste 70 årene har vi aldri stilt med Venstre-lister i samtlige kommuner i Vestfold, sier kommunestyrerepresentant i Stokke Venstre, Kåre Pettersen.

– Hvordan er dette mulig?

– Det er rett og slett bare knallhardt systematisk arbeid. Men Venstre er i vekst i Vestfold, og jeg tror vi har løsninger som veldig mange liker, sier fylkesleder i Vestfold Venstre Hilmar Flatabø.

Les og se mer om Venstres listestilling på denne linken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**