Ingen Venstreseddel i Siljan 12. september

12. september er det kommune- og fylkestingsvalg. Da skal innbyggerne i Siljan velge nye folkevalgte og nytt kommunestyret. Det blir uten Venstre. Etter snart 12 år som aktiv folkevalgt, har jeg bestemt meg for å ta et hvileskjær i lokalpolitikken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Til tross for at Venstre har økt med 44% flere medlemmer siden forrige valg, og er det partiet på landsbasis som har størst økning i antall lister, så har ikke det gitt utslag for Siljan Venstre.

Siden Siljan Venstre ikke har et aktivt lokallag og få medlemmer, resulterer det i at Venstre heller ikke stiller egen liste eller er med på den borgelige felleslista i Siljan. Heldigvis i motsetning til mange andre kommuner i Telemark, som stiller med sterke lister og gode ordførerkanidater.

Det er rart og ikke skulle være ombudsperson og aktiv i lokalpolitikken lenger, fordi det har vært utrolig lærerikt og meningsfullt. Takk for tilliten og muligheten jeg har fått til det. Men alt har sin tid, og nå var tiden kommet for å prioritere annerledes.

Tonje Løwer Gurholt

Jobben min som politisk rådgiver i Mental Helse skal få all min oppmerksomhet. Mental Helse er en landsdekkende organisasjon og den viktigste innen psykisk helse i Norge. Feltet psykisk helse fortjener en mye sterkere politisk prioritering i samfunnet, og det er det fantastisk interessant å være med og bidra til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**