Willy Arntzen

Willy’s back! Etter tre sammenhengende kommunestyreperioder og fire års pause, er Willy Arntzen (68) tilbake og topper Venstres rene liste i Ibestad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Willy Arntzen ibestad

Foto: Privat

William Arntzen har tidligere vært sammenhengende i kommunestyret fra 1995 til 2007. Han har dessuten to perioder i klientutvalget, bl a som leder. Han har også vært med i den lokale kirkeforeningen. Han har vært utsending til landsmøtet i Venstre.

Willy
er nå 68 år. Han er far til fire og bestefar til ti. Yrkeslivet har vært til havs: Utenriks, på fiskebåter og på ferga mellom Harstad og Sør-Rollnes.

-Vi har en sterk liste med blanding av unge og eldre, over halvparten kvinner og god geografisk spredning, sier Venstre-veteranen. Han har hatt en pause fra politikken, men på forespørsel om å stille seg disponibel til Venstreliste, ble det straks ja. -Jeg er ydmyk over den tilliten som ble vist meg under nominasjonen, sier Arntzen. På plassen bak seg har han betydelig yngre Laila Refsnes, som er sykepleier i kommunen. Han er glad for å ha Laila med seg høyt på lista.

-Venstre har et ønske om å jobbe for at alle innbyggerne skal føle at Ibestad er en god kommune å bo i. Vi skal bry oss om alle viktige forhold: Samferdsel, skole, omsorg for alle, psykiatri, barnevern og kultur og miljø, sier Arntzen, som ser den nærmeste utfordringen i skolestrukturen. -Vi driver fire skolebygg, tre offentlige og en privatskole med 120 og 35 elever. Det må vi nok gjøre noe med, sier Venstres engasjerte kandidat i Ibestad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**