Vil ha uteservering på Torgallmenningen

Holbergstuen ønsker å servere mat og drikke utenfor restauranten sin når det er vær til det. Byrådet er mot. Venstres Julie Andersland er for.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Julie_Andersland_helfigur_2011

Foto: Tor Blaha

Diskusjonen om å tillate uteservering på Torgallmenningen har gått i avisen siden Morten Ramm Salbu i Bergen Arkitektforening tok til orde for mer variert folkeliv i byens storstue. Han har fått støtte av daglig leder i Bergen Sentrum, Steinar Kristoffersen – og nå av Venstres Julie Andersland.

– Torgallmenningen skal fremdeles være et naturlig sosialt møtepunkt og fremkommelig for alle. Det utelukker ikke muligheten for en bergenser, innflytter eller turist å nyte et glass vin i kveldssolen. Det er plass til uteservering og kafeer samtidig som en sikrer god tilgjengelighet, sier hun.

LES HELE OPPSLAGET MED JULIE OG DIREKTØR I DIKTERSTUERNE AS PÅ SIDE 8 I DAGENS BA.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**