Jan Fjellstad

Jan Fjellstad har vært markant til stede i harstadpolitikken i flere perioder. Han var varaordfører 1999-2003, nå leder han både økonomi- og planutvalget i kommunen. En synlig og godt erfaren politiker stiller på topp ved høstens valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jan Fjellstad 3

Foto: Harstad Venstre

Jan Fjellstad (64) har også lang fartstid i Venstre på fylkes- og landsplan. Han har vært leder i Troms og dermed medlem av landsstyret. Han er fortsatt medlem av fylkesstyret. Han har vært utsending til en rekke landsmøter, senest i år. Han bidro sterkt til at landsmøtet i 1998 ble lagt til Harstad, da Venstre innvidde nye Nordic hall. Siden har Venstre vokst slik at salen ikke rommer landsmøtet…

Venstre stiller med ei lang, sterk liste i Harstad. Fjellstad ønsker flere venstrefolk på benkene og god arvtakere for sosialliberal politikk i sørtromsbyen.

Jan jobber som controller hos NAV og har blant annet jobbet ved Høgskolen i Harstad. Han er gift, har voksne barn, og er nå stolt bestefar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**