Valgkampåpning i Bergen

Trine Skei Grande åpnet valgkampen i Bergen med stand på Festplassen og på Torgallmenningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Valgkampåpning Bergen

Foto: Tallak Rundholt

Venstreleder Trine Skei Grande åpnet partiets valgkamp på Festplassen i Bergen. Først ble det avholdt en kort men verdig fellesåpning på Torgallmenningen, hvor alle partiene deltok.

– Etter de grusomme terrorhandlingene 22. juli er det avgjørende å slå ring om demokratiet. Vi skal ut og banke på så mange dører vi klarer, snakke med så mange velgere som mulig og engasjere så mange medlemmer vi bare kan. Vi håper de andre partiene blir med på å heve det offentlige ordskiftet og ta skikkelig tak i de lokale utfordringene i de ulike kommunene i Norge, sier Skei Grande.

Partiet vil satse spesielt på lokale ordførerkandidater.

– Dette blir et valg med fokus på de lokale sakene, og vi har flere ordførerkandidater enn noen sinne. Venstre er i vekst, og i år stiller vi 311 valglister rundt om i landet, avslutter partilederen.

Valgkampseminar Bergen

Foto: Tallak Rundholt

Venstre i Bergen sparket også igang valgkampen med et valgkampseminar i Magistratbygget ved rådhuset. I tillegg til praktisk skolering av medlemmene, holdt partileder Trine Skei Grande innledning om viktigheten av det liberale demokratiet.

– Du finner sosialister som er terrorister, du finner nasjonalister som er terrorister, du finner kommunister som er terrorister, men du finner aldri en liberal terrorist. Det liberale demokratiet er vårt fremste våpen mot de som vil rive ned samfunnet med vold.

Vil du hjelpe Venstre i valgkampen?
Ta kontakt med sekretariatet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**