Shelley Veelo

Lokallagsleder i Marnardal Venstre og førstekandidat til lokalvalget 12. september 2011

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Shelley Veelo

Foto: Jone Nikolai Nyborg

Noen fakta om Shelley:
• Alder: 30
• Sivilstatus: Gift, 2 barn
• Utdannelse: Bachelor i Sykepleie
• Yrke: Tilflyttingskoordinator i Audnedal, Marnardal og Åseral
• Venstreverv: Lokallagsleder i Marnardal, varastyremedlem i styret til Agder Venstre, medlem i Agder Venstre sitt opplæringsutvalg og godkjent Venstreskole 1 kursleder.
• Listeplassering: 1. kandidat Marnardal Venstre (Kommune), 11. kandidat Vest Agder Venstre (Fylke)

Shelley meldte seg inn i Venstre etter stortingsvalget i 2009 og har således hatt en kort karriere som politiker. Til gjengjeld har hun hevet seg inn i Venstre sitt politiske landskap og blitt bemerket som energisk, kreativ og med et sterkt ønske om å spre budskapet om Venstre sin politikk i lokalmiljøet, samt gjøre en innsats for å heve Venstreengasjementet i Marnardal.

Som småbarnsmor og sykepleier er hun opptatt av barnas oppvekstvilkår og velferdstilbudet i kommunen. Hun ønsker å se at kommunestyret setter et større fokus på tiltak som kan bedre hverdagen til de yngste og de eldste innbyggerne og alle i mellom. I tillegg mener hun at kommunen må satse på å tiltrekke friske og kreative næringsmuligheter som kan styrke og heve verdigrunnlaget i Marnardal. Vilkårene må bli bedre for næringsdrivende i Marnardal og da særlig de som driver grønt. Hun vil satse på dem som tør å satse.

Du kan treffe Shelley på stands i valgkampen og utenom det på mail. Ta gjerne kontakt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**