En til på fylkestinget

Etter dagens måling fra InFact for NRK vil Troms Venstre doble på fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Elin Sandvik

Foto: Marius A. Hansen

Det vil normalt bety at toppene Roar Sollied og Elin Sandvik vil være inne. Venstre får 4,5% mot 3,8 sist da det manglet bare 140 stemmer på andremandatet.

-Vi tar ingen seier på forskudd, vi må bare stå på for en skole for kunnskap med fokus på enkelteleven, godt veivedlikehold og trygge båtruter og ferger, et nyskapende næringsliv og ei varig og bærekraftig utvikling i nord. Dette er politikk Venstre er gjenkjennelig på gjenom år, blant anne6t i alternative budsjett, sier Roar Sollied, som nå besøker alle Venstre-kommunene i Troms, og det er blitt fire nye i 2011.

Maria Fjellstad

Foto: Roar Sollied

Sollied ønsker seg også en tredje kandidat på tromsbenken. Maria Fjellstad fra Harstad. – Ja, mye kan skje. Vi har jo tidligere opplevd at svært mange bestemmer seg for Venstre i siste fase av valgkampen, sier fylkeslederen og understreker at flere mandater fram for alt gir Venstre større innflytelse til gode for fylket og landsdelen.

Se NRK

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**