En etterlengtet veiutbedring!

Fylkesvei 452 har vært i en elendig stand i mange tiår. Etter en bevilgning på ca 60 millioner kroner blir det oppstart på denne veistrekningen mandag. Fylkesråd for samferdsel, May Valle fra Venstre, var i Bjærangen og markerte denne oppstarten i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Det er M3Anlegg som har fått anbudet på strekningen Halsa-Vassdalsvik. Prosjektet skal være ferdigstilt 1.september 2012. Utbedringen vil pågå hele året unntatt på den hardeste vinteren. Vegvesenet vil sende ut info til innbyggerne i forhold til de ulempene veiutbedringen vil påføre bilistene. Men Meløy Venstre er sikker på at gleden over en bedre vei vil overskygge eventuelle ulemper.

May Valle ble ønsket velkommen av leder for Meløy Venstre, Raymond D. Jensen og varaordfører Mari Ann Bjørkli. Aksjonsgruppa som har jobbet hardt for denne strekningen var også tilstede og overrakte samferdselsråden et flott bilde malt av Anfinn Myrvang. Irene Høgseth serverte en nydelig bløtkake pyntet med flagg.

May Valle.

Foto: M. A. Bjørkli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**