God meningsmåling for Hobøl Venstre!

I dagens Moss Avis får Hobøl Venstre 12,4 % i en meningsmåling gjort for Hobøl alene. Det betyr at vi holder stø kurs mot å beholde våre tre mandater i kommunestyret!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Vi er på vei mot et veldig godt resultat for Hobøl Venstre, kommenterer ordførerkandidat Simen Saxebøl. – Vi skal holde trykket oppe de siste dagene i valgkampen nå. Da når vi forhåpentligvis målet vårt om å tangere resutlatet fra 2007 på 13,1 %.

Nøkkelen er i følge Saxebøl å fortsette å presentere eget budskap på en god måte. – Vi bestreber å legge til rette for at flest mulig skal få innblikk i den gode politikken vi har for Hobøl, uten å presse noe ned over hodet på folk.

På nettstedet poll of polls, som bryter ned nasjonale målinger på kommunenivå, ligger også Hobøl Venstre svært godt an. – Det blir et spennende valg i Hobøl. Her ser det ut til å være flere konstellasjoner som kan bli en realitet, sier Simen Saxebøl.

Her kan du lese artikkelen på moss-avis.no.

Her er alle resultatene fra Moss Avis’ måling:

Meningsmåling sep. 2011

Foto: Hobøl Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**