14,6 % for Hobøl Venstre!

– Et strålende resultat for Hobøl Venstre, kommenterer leder Simen Saxebøl.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Valgresultatet er det beste i Hobøl Venstres historie. – At vi klarte å øke fra det gode resultatet på 13,2 % i 2007, er smått fantastisk. Dette skyldes en kombinasjon av en sterk liste og en godt gjennomført valgkamp. En lagseier, stråler Saxebøl.

Hobøl Venstre beholder med dette sine 3 mandater i kommunestyret. – Dette er litt spesielt når også Høyre har så stor fremgang, fordi det ikke er uvanlig med velgerflukt mellom nettopp disse partiene. Det må rett og slett kunne sies at Venstre har etablert seg godt i Hobøl, sier Saxebøl.

Nå er det duket for forhandlinger om posisjoner, og dette kan bli spennende i Hobøl i år, med en del skifte av makt mellom partiene. – Vi har som alltid som mål for forhandlingene at vi skal få mest mulig Venstre-politikk ut i livet, avslutter Simen Saxebøl.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**