Bø Venstre gjør et historisk godt kommunevalg

Med 37% av stemmene gjør Bø Venstre sitt beste valg i Bø noen sinne. Det gir 9 representanter, med en økning på 5 representanter i det nye kommunestyret. Olav Kasland blir ny ordfører.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Bø Venstre får 9 representetanter i det nye kommunestyret i Bø. Kommunevalget i går er det beste valget for Bø Venstre noen sinne. Med 37 % av stemmene gjør at stemmetallet er økt med 22,2% i forhold til valget i 2007. Slik resultatene ser ut idag etter grov opptellingen har Venstre sammen med KrF og Sv flertall i det nye kommunestyret, med 13 representanter. Høyre ønsker også en ny ordfører i Bø, legges deres 3 representantertil utgjør flertallet 16 representanter. De tre partiene som i sist periode utgjør flertallet, sitter igjen med 9 representanter – AP 5, SP 2 og FrP 2.
Velgerne i Bø har gitt klar beskjed om at de ønsker et skifte på hvem som skal styre kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**