To mandater i Troms

Venstre ser ut til å få to mandater i Troms fylkesting. Hvis ingen rekkefølgeforandring, blir det Roar Sollied og Elin Sandvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Elin Sandvik

Foto: Marius A. Hansen

Etter foreløpige tellinger går Venstre fram i Troms. -Vi får et bredere løft denne gangen, men det var synd at de nye listene ikke nådde helt opp til mandat. Der skal vi jobbe videre for å vinne mandat, sier fylkeslederen.

Foruten Troms, har Målselv, Harstad og Skånland mandatframgang lokalt. Den nye lista på Ibestad markerer jo også framgang, men Venstre hadde to på fellesliste sist. Kvæfjord mister ett, men har fortsatt tre. Tromsø har noe tilbakegang, men ser ut til å beholde to.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**