Venstres Landskonferanse 2011

8. og 9. oktober arrangeres Venstres Landskonferanse 2011 på Thon Hotel Opera i Oslo. Temaet for årets landskonferanse er: Venstre fram mot 2013. På konferansen skal vi samle lokale erfaringer fra årets valg og diskutere mål, strategi og tiltak fram mot valget i 2013 – lokalt og nasjonalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Kandidater til valg 2011, Venstre logo

Kandidater til valg 2011, Venstre logo

Årets program legger også opp til å involvere medlemmene i de pågående politiske prosessene i partiet: Velferdspolitisk dokument som skal behandles på Landsmøtet i 2012, og stortingsvalgprogrammet som skal vedtast på Landsmøtet i 2013.

Landskonferansen er en årlig anledning for alle Venstrefolk til å møtes til faglig og sosialt opplegg, og er en viktig arena for skolering fram mot valget i 2013. Her blir det også god anledning til å møte både Venstres egne toppolitikere og eksterne innledere.

Alle folkevalgt, tillitsvalgte og medlemmer er velkomne til å delta. Vi håper selvsagt mange lokalpolitikere og tillitsvalgte fra Vestfold setter kursen mot Oslo disse to Oktoberdagene.

For mer informasjon og påmelding se: https://www.venstre.no/landskonferanse/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**