Leder for en dag

I dag har Håvard Johansen Lindgaard(18) fulgt Trine Skei Grande på jobb en dag. — Det er veldig hyggelig å bli bedre kjent med en leder og se hvordan hverdagen er. Det er noe helt annet enn hva man får inntrykk av på tv, sier Håvard Johansen Lindgaard som er med Venstrelederen en dag på jobb.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Leder for en dag
I dag får 30 norske elever og studenter en skoledag de sent kommer til å glemme. De skal få følge hver sin toppleder gjennom en arbeidsdag gjennom Ungt Entreprenørskap sitt årlige arrangement med Leder for en dag. Håvard Johansen Lindgaard fra Vestre Toten var så heldig å få følge Venstres leder.

– Dette har vært en veldig interessant dag, og det har vært mye å sette seg inn i. Det er gøy å få muligheten til å se hvordan ting fungerer, være med på møter på Stortinget og arrangement som fyller hverdagen til en partileder, sier Lindgaard.

Han trekker spesielt frem hvor folkelige og lette toppolitikere er å prate med. — Dette er folk som styrer landet og det er veldig gøy å få komme så tett inn på mennesker som du ellers bare har et forhold til via tv-skjermen, sier Lindgaard.

Stortinget

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Morgendagens ledere
Trine Skei Grande synes det er veldig hyggelig å ha med seg Håvard Johansen Lindgaard på jobb en dag.

— Ingenting er helt A4 i hverdagen min så en slik dag gir Håvard, som en av morgendagens ledere, muligheten til å oppleve livet til en politisk leder fra innsiden, sier Skei Grande.

– Det har vært veldig hyggelig å ha med Håvard på jobb en dag, og få muligheten til å vise frem arbeidet vi gjør i Venstre. Han er en nysgjerrig, positivt innstilt og engasjert person så det blir morsomt å følge han videre, sier Skei Grande.

Den unge totningen har satt stor pris på dagen og synes han har lært mye, ikke minst om Stortinget og Venstre. – Også har det vært hyggelig å bli tatt godt i mot, legger han til med et smil.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**