Trine Skei Grande til Bergen 3. februar

Venstres partileder har et omfattende program for sitt besøk i Bergen 3. februar. Dagen begynner med besøk i Solheimsviken og Løvstakksiden, fortsetter på Bergensklinikken og Bergen arkitekthøgskole, og avsluttes med medlemsmøte om sosiale medier.

Se programmet her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Alle barn i Søgne bør ha tilbud om barnehageplass.

10.00. Solheimsviken helsestasjon. Forsterket helsestasjon for gravide rusavhengige. Venstre har bevilget penger i vårt alternative budsjett for å styrke tilbudet til gravide rusavhengige. Mer om helsestasjonen på kommunens nettsider.

11.30. Beboergruppe i Løvstakksiden Løvstakksiden er en bydel med utfordringer mht levekår og intregrering. Området treger fortsatt tilførsel av områdemidler.

13.00. Bergensklinikken Forebygging og alkoholpolitikk – nasjonale og lokale trender, samt diskusjon om sprøyterom i Bergen. Mer om Bergensklinikkene på stiftelsens hjemmesider.

Trine Skei Grande om skole og integrering på TV2

Foto: TV2

14.30. Bergen Arkitekt Skole. Grønn og bærekraftig utvikling av bysamfunn og lokalsamfunn, og diskusjon om skolens finansieringssituasjon. Mer om BAS på skolens hjemmesider.

16.00. Kaffe Avtale med Grete Line Simonsen, leder av Bergen Venstre, Julie Andersland, gruppeleder i bystyret, og Mona Hellesnes, varaordfører i Hordaland fylkeskommune.

16.30. Presseavtale

17.00- 18.00. Medlemsmøte Bergen Venstre i sosiale medier. Cecilie Staude og Svein Tore Marthinsen innleder. Facebookside for arrangementet her, og Bergen Venstre sin facebookside her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**