Fire vil på tinget for Venstre

Trond Gullaksen meldte i Bergens Tidende 6. februar sitt kandidatur til førsteplassen for Hordaland Venstre i 2013. Fra før har Erlend Horn, Anders Skoglund og Terje Breivik gjort det samme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Trond Gullaksen

Foto: ukjent

– Jeg har etter lang tankeperiode valgt å stille meg til rådighet for partiet, sier Gullaksen til BT. Han er med det den fjerde kandidaten som melder sitt kandidatur til førsteplassen på Venstres liste i 2013. Fra før har bystyrerepresentane Erlend Horn og Anders Skoglund og Venstres generalsekretær Terje Breivik fra Ulvik allerede lansert seg til førsteplassen.

– Jeg meldte meg inn i Venstre like før stortingsvalget i 2009, så jeg innser at jeg har langt mindre politisk erfaring enn de andre tre. Men til gjengjeld har jeg stor erfaring fra andre arenaer, ikke minst fra næringslivet, sier Gullaksen. Han har blant annet vært konsernleder i rådgivningsselskapet Optimum, hvor han nå er eier, og har erfaring fra holding, filmproduksjon og idrett.

– Jeg er opptatt av liberale tanker der mennesket står i sentrum, da er Venstre partiet mitt, sier kandidaten, som du også kan treffe på Kvarteret i kveld. Der skal han holde foredrag for Unge Venstre om nettopp næringspolitikk.

Venstres stortingsliste velges på nominasjonsmøtet i november. Ved forrige stortingsvalg manglet Venstre 338 stemmer for å få inn et direktemandat fra Hordaland.

Hele saken kan du lese på side 5 i Bergens Tidende mandag 6. februar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**