Fylkesårsmøtet klar for 7 % i 2013-valget

Vestfold Venstre avholder årsmøte på Havna Hotel, Tjøme fredag og lørdag denne uke. Venstres nestleder Ola Elvestuen var hovedtaler fredag og tok forsamlingen med på en reise med utgangspunkt i Venstres liberale verdier og hovedsaker, fram mot et valgresultat i 2013 på 7 %.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Ola Elvestiuen på fylkesårsmøtet

Ola Elvestiuen på fylkesårsmøtet
Foto: Kåre Pettersen

Det er et Venstre med rekordstor medlemsvekst både nasjonalt og lokalt som ruster seg til et regjeringsskifte i 2013.

Norge trenger en ny regjering med liberale verdier.

Det er på tide at noen står opp enkeltmennesket, og tar til orde mot utsagn som: "Noen må stå opp for reglene når det får konsekvenser for enkeltmennesker, slik vår statsminister uttrykte det.

Fylkesleder Hilmar Flatabø innledet den generelle debatten med sin sin tale til årsmøtet. Hilmar kom inn på både mulig regjeringssamarbeid, bærekraftig arealutvikling og belønningsordning for kollektivtrafikk.

Det var en engasjert årsmøteforsamling som tok del i den generelle debatten. Her var både mulig regjeringssamarbeid, kulturpolitikk, samferdsel og skole noen av flere temaer som ble debattert.

Redaksjonskomiteen benyttet redagens årsmøte til å presentere de innkomne forslagene til politiske uttalelser, før sluttbehandlingen finner sted på lørdag.

På vei mot 15 %

På vei mot 15 %
Foto: Kåre Pettersen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**