VM-gull til Venstres generalsekretær

Terje Breivik vant dagens 10 km. fristil i veteran-VM langrenn i Oberwiesenthal. Breivik har i flere år vært aktiv i langrenn for veteraner, og tok i dag sin første gullmedalje. – Når du først bruker så mye tid og energi på dette, så var det vidunderlig godt å vinne et slikt løp, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Terje Breivik på ski

Foto: Venstre

Det er ikke første gang Venstres generalsekretær har tatt medaljer i VM. Sølv og bronse har vært vanlige medaljer for fristilspesialisten tidligere. I går søndag tok Breivik sølv på 30 km. fristil, tre sekunder bak vinneren.

Spurtet – to km. før mål
– Jeg er ingen utpreget spurter, så jeg må innrømme at jeg har tapt noen medaljer på oppløpet. Men i dag begynte jeg spurten to km. før mål. Det holdt akkurat — med et sekund, sier Breivik.

Les: Venstre-Terje i fri stil (Dagens Næringsliv)

Avkobling
– Primært var VM-deltakelsen en avkobling fra en hektisk hverdag. Når du først er hektet på trening og langrenn, så er et mesterskap en fantastisk anledning til å kombinere ferie og hobby på et høyt sportslig nivå, sier Breivik. Han har også bakgrunn som aktiv skiskytter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**