Venstre vil ha varmtvannsbasseng

Kai Ove Sandåker (V) kom med en interpellasjon angående varmtvannsbasseng for revmatikere i siste kommunestyremøte, melder Aust-Agder Blad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Kai Ove Sandåker

Foto: Jan Kløvstad

Avisa skriver: “En stor gruppe revmatikere har siden 2006 kjørt jevnlig til Arendal for å få varmtvannstrening, noe som har påført hver enkelt og Gjerstad Revmatikerlag en årlig utgift på 70 000 kroner. Sandåker vil at administrasjonen utreder kostnadene for et tilbud i svømmebassenget på Abel ungdomsskole og mener den nye samhandlingsreformen gjør at kommunen har et stort ansvar for rehabilitering av kommunens innbyggere.

– Oppgradering av bassenget ved Abel ville ha gitt to millioner kroner mer i byggeutgifter samt 200 000 kroner mer i årlige driftsutgifter. På sikt kan det hende at vi får midler gjennom samhandlingsreformen, men det vet vi foreløpig ikke, sa ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll bl.a. i sit svar til interpellanten.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**