Invitasjon til høring

Venstres programkomité inviterer til åpne høringer fredag 4. mai og fredag 1. juni. Høringene finner sted mellom klokken 09:00 og 18:00 hver av disse dagene. Hver organisasjon/bedrift får anledning til å presentere sine innspill i bolker på 10-15 minutter inkludert spørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Ønsker du å delta i høringen, men har ikke mottatt invitasjon? Send epost til [email protected].

Vi må ta forbehold om at ikke alle interesserte får plass disse to dagene. Eventuelt vil vi komme tilbake med en alternativ dato. Flere organisasjoner har sendt skriftlige innspill, og dette er tilstrekkelig hvis organisasjonen selv mener det er unødvendig med ytterligere informasjon.

Alle har anledning til å sende innspill via programkomiteens nettsider.

Vi ber om tilbakemeldinger innen 19. april fra organisasjoner/bedrifter som ønsker å delta på høringen. Høringene vil finne sted på Stortinget. Organisasjoner som gir tilbakemelding innen fristen får endelig tilbakemelding om tidspunkt og spesifikt møtelokale.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**