Møte om kollektivtrafikken i Rissa / Fosen – Trondheim

Rissa Venstre inviterer til møte om rutetilbudet onsdag 18.april kl 18 i kantina på Rissa videregående skole. Innleder: Ruteplanlegger Geir Hammer ved AtB.
Dette vil bli et informasjons- og samtalemøte om nye rutetilbud i Rissa, der vi særlig vil legge vekt på kollektivtilbudet til Trondheim, og rutetilbudet mot hurtigbåten på Hysnes og Vanvikan. Pendlerne er ei aktuell målgruppe i tillegg til skoleelever, studenter og de som benytter seg av kultur/fritidstilbudet i Trondheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Buss

Foto: Anne Jorid Gullbrekkken

Dette er et veldig aktuelt tema etter at bompengene ble innført på ferja Flakk – Rørvik. I løpet av året kommer også bommen ved Krinsvatn, og da vil det sannsynligvis etterspørres et kollektivtilbud mellom Rissa, Bjugn og Åfjord for jobbpendlere.
Vi håper mange vil finne temaet interessant, og vil møte opp for å høre hvilke planer AtB har framover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**