Trond Enger ny generalsekretær

Venstres landsstyremøte tilsatte sent i går ettermiddag ny generalsekretær. Han etterfølger Terje Breivik som ble valgt til ny nestleder i Venstre i april i år. Trond Enger er 37 år og er idag nestleder i Oslo Venstre. Han har en bred erfaring fra organisasjonslivet og frivillig arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Trond Enger

Foto: Kjartan Almenning

Enger har bl.a. vært ansatt som generalsekretær i LNU (Landsrådet for Norges barne-og ungdomsorganisasjoner) og daglig leder i Miljøagentene. I dag er han ansatt som generalsekretær i 4H Norge. Enger tiltrer stillingen som generalsekretær i Venstre 1.oktober 2012.

– Jeg er svært fornøyd med at Trond Enger, med sin brede erfaring fra frivillig arbeid og norsk organisasjonsliv, har takket ja til å bli Venstres nye generalsekretær. Han kommer til å bli svært sentral i arbeidet med å gjøre Norges liberale parti enda større, ved å bygge organisasjon og videreutvikle liberal politikk innenfor politikkområdene kunnskap, klima, verdiskaping og velferd, sier Venstres leder Trine Skei Grande.

– Jeg takker for tilliten Venstre viser meg. Det er en utfordrendre oppgave vi har foran oss. Jeg har tro på systematisk arbeid med å bygge en bred og engasjert liberal organisasjon. Vi har et valg vi skal vinne, og jeg gleder meg til å være en del av laget som skal løfte Venstre, sier Trond Enger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**