Seljord og Telemark vant konkurransen

Venstres velferdskampanje Operasjon omsorg har pågått fra 15 april – 16 juni. Målet var bl.a å få større innsikt i hverdagen i omsorgs-Norge, for å få et bedre grunnlag for nasjonal, regional og lokal velferdspolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Margit Karlsen-Rinde

Margit Karlsen-Rinde
Foto: Privat

– I Seljord har vi vært på besøk til 8 forskjellige enheter innen helse og omsorg i kommunen, sier lokallagsleder Margit Karlsen-Rinde på Seljord Venstres egne nettsider. – Vi har lært mye og denne kunnskapen skal brukes!

Seljord Venstre ble det beste lokallaget i landet målt i antall besøk pr. medlem. I tillegg ble Telemark Venstre beste fylke i landet. Både Seljord og Telemark Venstre vant med det 8000 kroner hver.

Flest besøk var det imidlertid Arendal i Agder som kan skilte med – og de kom på tredjeplass med hele 20 besøk i sin kommune. På andre plass kom Lier i Buskerud. Begge fikk 2000 kroner til laget sitt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**