Hans Hammond Rossbach er død

Tidligere Venstreleder Hans Hammond Rossbach er død. Han døde i går etter en tids sykdom, vel 80 år gammel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Rossbach var partileder for Venstre fra 1976 til 1982 og parlamentarisk leder fra 1973 til 1985. Han satt som stortingsrepresentant i 5 perioder for Møre og Romsdal fra 1965 til 1985 og var Stortingets visepresident fra 1969 til 1972.

Hans Hammond Rossbach

Hans Hammond Rossbach
Foto: B.Aartun

– Hans Hammond Rossbach var en av få politikere som tidlig satte miljø på den rikspolitiske dagsordenen, og han gjorde en uvurderlig innsats for Venstre, både som partileder, folkevalgt og som parlamentarisk leder, sier partileder i Venstre Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**