TV-aksjonen 2012

Stå opp mot urett søndag 21. oktober! TV-aksjonen NRK går til Amnestys arbeid for å avdekke og stanse brudd på menneskerettighetene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Oslo Venstre oppfordrer sine medlemmer til å delta på årets TV-aksjon, som går til Amnestys arbeid for å avdekke og stanse brudd på menneskerettighetene.

– Menneskerettighetene er med på å sikre oss alle grunnleggende muligheter til å tro på det vi vil, si det vi vil, organisere oss slik vi ønsker, kontraktsfrihet, eiendomsrett, stemmerett og rettssikkerhet. Dette er rettigheter og verdier som sikrer enkeltindividers mulighet til å sette sine drømmer ut i livet og skape en bedre tilværelse for seg og sine, sier Toril Berge, leder i Oslo Venstre. Hun oppfordrer alle til å delta i årets TV-aksjon og bidra til Amnestys arbeid mot brudd på menneskerettighetene. – Bli med på TV-aksjonen 2012 du også!

Les mer, og meld deg, på TV-aksjonens egne sider: http://www.blimed.no/

TV-aksjonen 2012
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**