Skei Grande vil sette Venstre-farge på en borgerlig regjering

Fredag var Trine Skei Grande gjest hos Kristiansen og Strand i TV2. Der fortalte hun blant annet at hennes mål er at Venstre ved en regjeringsskifte neste år skal gjøre en ny borgerlig regjering både varmere, grønnere og mer liberal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Trine Skei Grande

Trine Skei Grande
Foto: Øystein Wolf

– Min jobb fram mot valget å tydeliggjøre forskjellene overfor de mørkeblå og gi velgerne en mulighet til å se at Venstre er viktig for å gjøre en borgerlig regjering varmere og grønnere, sa Venstre-lederen.

Venstre ønsker en blågrønn regjering etter valget neste år. Hun trak fram at verken kollektivløft eller fattigdomsbekjempelse står øverst på arbeidsblokka til Høyre, men at dette er saker Venstre tror de skal klare å påvirke en ny regjering for å få gjennomslag for.

Les mer om innslaget på TV2 Nyhetskanalen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**