Samarbeid i Øst-Finnmark

Mandag møttes formannskasmedlemmer i de tre kystkommunene Vardø, Båtsfjord og Berlevåg, til et møte i Båtsfjord. Til stede var også Varanger Kraft som innledet med informasjon om eventuell utbygging av Vindkraft i Berlevåg Kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


-Det ble et meget konsruktivt møte, sier Venstres Varaordfører i Vardø, Terje Soløy.

-Mange forslag om tjenester det er mulig for disse kommunene å samarbeide om i fremtiden, ble presentert, og stemningen var meget positiv, sier Soløy. Han mener at det er mulig for kommunene å spare mye på et slikt samarbeid.

-Et stort spørsmål er hvorfor man ikke har gjort dette før, men nå er vi igang og det er det viktigste. Men for å få det beste ut av et slikt samarbeid, er det en viktig faktor som må på plass, og det er den mye omtalte Kystriksveien, sier varaordførern i Vardø, som ser fram til neste møte, og ikke minst at mye av det som ble presentert kan bli realisert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**