Venstrefolk på Tromskonferansen

Todagers Tromskonferanse startet i formiddag, og der er også noen av Venstres tillitsvalgte og folkevalgte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Jonas Stein Eilertsen (byråd i Tromsø), Roar Sollied (gruppeleder fylkestinget) og Irene Dahl ( lokallagsleder i Tromsø og aktuell stortingskandidat) befant seg der, i tillegg til venstremedlem Guttorm Nergård, som er ordfører for Berg fellesliste og en av de foreslåtte på stortingslista.

Jonas Eilertsen tilføyde nettopp presentasjonen fra Tromsøregionen med å vektlegge betydningen av Tromsø lufthavn, samt internasjonale flyruter i nord, og tilrettelegging for arbeidsplasser og kompetanse for petronæringa.

Konferansen arrangeres av Troms fylkeskommune og har fokus på næring, i år særlig på reiseliv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**