Mathias Fischer

Mathias Fischer er 3. kandidat og ungdomskandidat ved høstens stortingsvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Mathias Fischer (20) er filosofistudent ved Universitet i Bergen. Ved siden av studiene jobber han som gruppesekretær for fylkestingsgruppen til Venstre. Han har tidligere vært leder i Bergen Unge Venstre og nestleder i Hordaland Unge Venstre. Mathias er oppvokst på Skjold i Bergen.

Mathias er opptatt av utdanningspolitikk. Særlig viktig er kampen for flere og bedre lærere i skolen, fordi ingenting betyr mer for å gi elevene kunnskap enn at læreren er god. Utdanningen av nye generasjoner er helt grunnleggende for å skape nye verdier, sikre et levedyktig demokrati og gi hver enkelt menneske muligheter for seg og sitt liv.

Vi satser på kunnskap - Mathias Fischer 2013
Vi satser på læreren - Mathias Fischer 2013
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**