OPPDATERT: Medlemsmøter hver tirsdag kl. 19-21

Bergen Venstre har sammen med våre bydelslag gleden av å invitere våre medlemmer til medlemsmøter hver tirsdag. Første møte blir 23. april, med stortingsvalgprogrammet vårt som tema, og neste møte blir 30. april med vin i butikk som tema.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vertskapet for møtene vil gå på rundgang: Informasjons- og opplæringsutvalget er vertskap én tirsdag i måneden, og de øvrige tirsdagene vil gå på rundgang mellom de ulike bydelslagene. Tema og innhold vil variere med vertskapet, men en gjenganger denne våren vil være de ulike kapitlene i stortingsvalgprogrammet vårt.

Følgende datoer er klare:

Åsta Årøen

Foto: Tor Blaha

23.04.2013 “Speedate med Åsta – Venstres Stortingsprogram på 120 minutter” Årstad inviterer til møte med Åsta, som er Hordaland Venstres andrekandidat til stortingsvalget, bystyrerepresentant fra Årstad, og medlem av programkomiteen som leder av Norges Venstrekvinnelag. Hun vil altså ta oss gjennom det viktigste fra programmet vi vedtok på landsmøtet.

Sted er Bien Bar. Facebookside for møtet.

Ja til salg av vin i dagligvarebutikkene - hilsen Venstres landsmøte

Foto: VHO

30.04.2013 “Hvordan kan vi tillate salg av sterkøl og vin i dagligvarebutikkene?” Driftsstyret inviterer til møte med Erlend og en motstander av vedtaket, for å diskutere konsekvensene av dette vedtaket, og hvordan vi skal møte velgerne med denne politikken. Sted er Venstres lokaler på St. Jakobs plass 9. Facebookside for møtet.

Idun Bortne

Foto: Tor Blaha

21.05.2013 IO inviterer til møte med Idun, der hun vil snakke om mindreårige asylsøkere og deres rettigheter. Sted er Venstres lokaler på St. Jakobs plass 9.

Skoglund smil

Foto: Mathias Fischer

18.06.2013 IO inviterer til møte med Anders, der han vil snakke om eiendomsskatt. Sted er Venstres lokaler på St. Jakobs plass 9.

Erlend Horn

Foto: Tor Blaha

23.07.2013 IO inviterer til møte med Erlend, der han vil snakke om ruspolitikk. Kanskje kommer Lisbeth Iversen også Sted er Venstres lokaler på St. Jakobs plass 9.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**