Bygda vår og framtida. Gjerstad Venstre utsetter møtet

Hvordan skal Gjerstad kommune vokse og øke innbyggertallet i årene fremover?
Sørlandets sykehus. Barneavdelingen og akutt funksjonen! Hva nå?
Kommunestruktur. Hva skal Gjerstad kommune aktiv jobbe for i forhold til fremtidig kommunestruktur?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Gjerstad Venstre har tatt initiativ til å arrangere et Folkemøte i storstua på Holmen Gård. Møtet var først satt opp onsdag 17 april kl. 18.30 — 22.00, men er siden utsatt til uke 20. Opplegget er klarert og sjekket ut med ordfører og rådmann, slik at alt nå skal være på plass. Jeg forventer at rådmannen mønstrer sine avdelingsledere, slik at vi er forbredt på alle slags spørsmål som måtte komme fra salen. Vil sjekke ut om kommunen kan ta annonsekostnadene til dette møtet. Håper virkelig også Agderposten også sender ut folk til dette, — for oss viktige møtet lengst øst i fylket. Jeg har sammen med Ordfører Kjell Trygve Grunnsvoll satt opp et program for kvelden med følgende overskrift og med tre hovedtemaer:

Hvordan skal Gjerstad kommune vokse og øke innbyggertallet i årene fremover?
Sørlandets sykehus. Barneavdelingen og akutt funksjonen! Hva nå?
Kommunestruktur. Hva skal Gjerstad kommune aktiv jobbe for i forhold til fremtidig kommunestruktur?

Det vil bli rigget opp ett panel av politikere, kommunal administrasjon, styremedlem i Helseforetaket SSA, samt Venstres stortingskandidat fra Agder (Aust og Vest-Agder), Ordfører i Grimstad Hans Antonsen. Disse menneskene vil forhåpentlig kunne svare på det meste av spørsmål og innspill som måtte komme fra salen. Kai Ove vil lede møtet, gjennom kvelden.

Det vil bli salg av mat og drikke fra kafeen.

VELKOMMEN!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**