Godt politisk samarbeid i Haram

Vellukka stand i Brattvåg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Stand i Brattvåg

Foto: Kristian Stråmyr

Medan Venstre sitt landsmøte er i full gang stiller Haram Venstre på fellesstand med samarbeidspartnerane våre i kommunestyret. Det er kanskje omstridt om Venstre kan sitte i regjering med Framstegspartiet, men i Haram er derimot samarbeidet godt. — Ein må samarbeide om ein skal kunne oppnå noko i politikken, seier Haram Venstre formann Ole Johan Høyberg (V). Her i livleg samtale med varaordførar Svein Harsjøen (Frp). I denne valperioden har nemlig Haram Venstre vore i eit valteknisk samarbeid med Frp, Høgre og Krf, og røysta saman med desse på dei to siste årsbudsjetta.

Elles stilte Venstre sterkt, med nestformann Thomas Vadset, sekretær Eili Ånadal Arntsen, gruppeleiar Kristian Stråmyr og styremedlem Håvard Urkedal.

Gruppebilde

Gruppebilde

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**