Årsmøte i Gjerstad Venstre 29.01.2013

Årsmøte i Gjerstad Venstre ble avholdt på Kontaktsenteret (“Gamlebanken”) i Gjerstad 29.01.2013 med vanlige årsmøtesaker samt valg av utsendinger til Årsmøte i Agder Venstre. Kai Ove fikk utdelt æresmedlemskap i Gjerstad Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Årsmøte i Gjerstad Venstre ble avholdt på Kontaktsenteret ("Gamlebanken") i Gjerstad 29.01.2013 med vanlige årsmøtesaker samt valg av utsendinger til Årsmøte i Agder Venstre. Kai Ove Sandåker og Jan Eivind Braaten ble valgt.

Kai Ove fikk utdelt æresmedlemskap i Gjerstad Venstre etter 18 år som fast kommunestyrerepresentant for Venstre i Gjerstad og 33 års medlemskap i lokalpartiet. Bilde og omtale av dette kom inn i Aust-Agder Blad og på Gjerstad.org i etterkant. Se artikkelen på http://www.austagderblad.no/lokale_nyheter/article6480391.ece.

Jan Eivind Braaten fikk oppgaven med å videreføre driften av Gjerstad Venstre sine hjemmesider. Vi takker Ånon Ausland for godt gjennomført arbeid i forbindelse med driftingen av disse sidene i den perioden han utførte dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**