Helt uklart om dusj for tiggere

Vil tiggere få gratis adgang til Sentralbadet? Ja, sier sosialbyråden. Uavklart, sier byrådslederen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Horn2

Foto: Mathias Fischer

Sosialbyråd Lisbeth Iversen (KrF) gikk nylig ut og lovet gratis adgang til Sentralbadet for hjemløse tiggere som trenger sanitæranlegg. Byrådsleder Monica Mæland (H) sier forslaget ikke er diskutert i byrådet. Finansbyråd Liv Røssland (Frp) uttrykker skepsis til hele ideen.

Håper forvirringen ikke ødelegger
Gruppeleder Erlend Horn i Venstre er ikke overrasket over forvirringen.

– Dette er dessverre typisk Lisbeth Iversen. Hun går høyt ut, uten ryggdekning fra byrådet. Jeg håper virkelig dette ikke ødelegger for forslaget, for ideen er god. Vi har dessverre et byråd som ikke snakker sammen. Det er forvirrende, sier Horn.

Les hele saken på side 4 i Bergens Tidende søndag 12. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**