Valgkampåpning for Hedmark Venstre!

Partimedlemmer, sympatisører, nysgjerrige og alle potensielle velgere ønskes velkommen til en sosial valgkampåpning på Hamar fredag 16.august. Partileder Trine Skei Grande kommer, kom du også da vel!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Hedmark Venstres valgkampåpning foregår på Gregers Kafé og Bar i Hamar, 16.aug fra kl 16 og utover kvelden. Vår partileder Trine Skei Grande besøker Hedmark i sin travle kalender og det er derfor viktig at vi stiller med mange Venstrefolk på Hamar denne dagen! Hedmark Venstre spanderer pizza og høvelig drikke til alle som kommer. Gregers finner du i Grønnegata 70, midt i byen i nærheten av Høgskolen i Hedmark og Hamar Arbeiderblad sine lokaler.

Trine kommer til Hamar kl 13 og hun og vår Stortingskandidat Erik har en travel dag og skal på mange besøk både på Høgskolen i Hedmark, møte med direktør Christl Kvam, NHO Innlandet og leder av tunnelaksjonen i Hamar. Vi presenterer vårt program og nye brosjyre denne dagen. Det er også mulig å være med på dette programmet.

Kontakt Mirjam Engelsjord, [email protected] eller Benedicte Røvik, [email protected], for nærmere informasjon og gi oss gjerne en beskjed om du kommer.

Send ut invitasjonen til alle du kjenner — alle er velkommen!!!

Klikk her for facebookevent

Hilsen valgkamputvalget i Hedmark Venstre.

Trine Skei Grande.

Foto: Bård Ek

Erik Ringnes, 1.kandidat for Hedmark Venstre

Foto: Benedicte Røvik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**