Unge Venstre samlet til seminar

Nordland og Troms Unge Venstre har samlet krefter til helgeseminar i Harstad denne helga; fra Mo i sør til Tromsø i nord. En glad varaordfører ønsket dem velkommen til Harstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Unge Venstre logo

Foto: logo

Et av helgas temaer er Personvern; en sentral sak for Unge Venstre. Med det som bakteppe var det for varaordføreren ekstra hyggelig å ønske dem velkommen til nettopp Harstad og Trondenes. Trondenes Venstreforening ble stiftet 10.november 1883. Utgangspunktet for stiftelsen var at departementet ønsket å registrere de lærerne som støttet venstrebevegelsen i Norge, med trussel om at det ikke ble forfremmelse for dem som ble registrert. Som motreaksjon ble Trondenes Venstreforening stiftet, og etter kun kort tid hadde de 360 medlemmer. Personvernet har dermed alltid vært sentral i Venstre.

Harstad Venstre ønsker Unge Venstre lykke til i helgas samtaler og debatter, og ikke minst aksjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**