Even Aronsen leder Troms UV

Troms Unge Venstre har etter årsmøtet i helga fått ny leder i Even Aronsen fra Harstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Nytt styre i Troms Unge Venstre
Unge Venstre lagene i Troms og Nordland hadde seminar i Harstad denne helga, fra Mo i sør til Tromsø i nord. Mot slutten av seminaret avholdt Troms Unge Venstre sitt årsmøte, hvor det ble mange gode debatter og valg av nytt fylkesstyre.

Even Aronsen

Foto: ukjent

Even Aronsen (19) ble søndag valgt som ny fylkesleder i Unge Venstre. Den ferske lederen fra Harstad gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som ligger foran ham, og ser et stort potensial for Unge Venstre i Troms.
– Det er utrolig motiverende å bli valgt som fylkesleder. Jeg gleder meg virkelig til å sette meg ned sammen med det utrolig dyktige styret som er blitt valgt og lage en plan for å bygge et av de viktigste fylkeslagene i Unge Venstre.

Under seminaret i Harstad, var Troms Unge Venstre godt representert. Seminaret besto av mange dyktige foredragsholdere, lærerike diskusjoner og mye sosialt blant medlemmene. Noe av det første den nyvalgte lederen vil gjennomføre, er å knytte fylket tettere sammen.
– Det blir viktig å øke medlemstallet framover, samtidig som vi passer på at alle medlemmer, gamle som nye har det bra. Alle medlemmer skal føle seg inkludert og ha mulighet til å delta på aktiviteter, sier Even.

Fylkeslederen tiltrer etter vedtektene også styret i Troms Venstre.

Det øvrige styret består av:
Politisk Nestleder: Elise Klausen Jenssen
Organisatorisk nestleder: Ole-Markus Simonsen
Styremedlem: Kine Johansen
Styremedlem: Bernhard Siebert
Styremedlem: Marius Brun Hansen
Styremedlem: Mathias Meltzer Bonnier
Vara: Eiril Espejord
Vara: Sofie Hansen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**