Også verdalingene støtter havna på Skogn

Det var i torsdagens samkommunestyremøte at dette ble vedtatt, etter at Venstres Karl M. Buchholdt fremmet saken i forrige møte. -Et svært gledelig vedtak, sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

«I forbindelse med arbeidet med mulighetsstudie for utnyttelse av havnemulighetene i Trondheims-fjorden er det viktig at potensialene ved å etablere et knutepunkt på Skogn klargjøres.» Det heter det i det enstemmige vedtaket i samkommunen. Dette er et langt steg framover sett i forhold til det som var holdninga blant lokalpolitikere både i Levanger og Verdal bare for noen måneder siden. Les hele saken i Levangeravisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**