Åpent møte om grønn byutvikling

Oslo Venstre inviterer til nyårets første åpne møte på Litteraturhuset tirsdag 7. januar kl. 18.30. Vi setter sammen et spennende panel som vil diskutere grønn byutvikling i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Oslo Venstre ønsker velkommen til det første åpne medlemsmøtet i 2014. Vi inviterer Karl Otto Ellefsen, rektor ved arkitekt- og designhøgskolen. Ellefsen er professor i urbanisme og sitter i Faglig råd for bærekraftig bypolitikk. I tillegg kommer samferdselsbyråd i Oslo, Guri Melby og Stortingsrepresentant og parlamentarisk nestleder Nicolai Astrup som skal forsøke å svare oss på spørsmål rundt grønn byutvikling og hvordan Oslo kan vokse miljøvennlig. Det blir mulighet til å kommentere og stille spørsmål.

Politisk rådgiver Audun Rødningsby styrer ordet.

Sted: Litteraturhuset, 3. etg, rom Nedjma
Tid: Tirsdag 7. januar kl. 18.30

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**