Hilmar Flatabø går av som fylkesleder

Etter fire år som leder av Vestfold Venstre har Hilmar Flatabø (35) varslet valgkomiteen i Vestfold Venstre at han ikke tar gjenvalg som fylkesleder. Han har flyttet til Oslo og mener det er naturlig at andre overtar ledervervet. Flatabø overtok fylkesledervervet i 2010 etter Hallstein Bast fra Larvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Hilmar Flatabø i kulturdebatt aug 2011

Foto: Elin M. S. Tveter

– Det har vært fire spennende år som fylkesleder, og det er litt vemodig, men også riktig å gi stafettpinnen videre til neste fylkesleder. Venstre har gjennom det siste valget skaffet seg en svært god posisjon på Stortinget til å få gjennomslag for Venstrepolitikk. -Det vil være spennende tider fremover å være aktiv Venstre-politiker nå, sier Flatabø.

Venstre i Vestfold var nære på å skaffe seg en plass på Stortinget. Sent på valgnatta vippet det i feil retning for partiet.
– Selv om jeg hadde trodd og håpet at når jeg nå går av som fylkesleder så var det med en Venstre-mann fra Vestfold på tinget, vil jeg ikke glemme at Venstre fikk økt tillit av Vestfold-befolkningen ved dette valget, og den tilliten vet jeg at våre folkevalgte og tillitsvalgte i Vestfold vil forvalte godt, avslutter Hilmar Flatabø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**