Ja til nordlysturisme!

Et enstemmig formannskap, Venstre inkludert, gikk idag inn for at Aktiv Events får frakte sine nordlysturister til Sollifjellet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Snøscooter

Foto: VG

Jan Fjellstad var fungerende ordfører i gårsdagens møte. Partiene hadde snakket sammen og funnet en felles løsning før møtestart. Med bakgrunn i §6 i Forskrift for bruk av motorkjøretøy i utmark, og fortsatt i tråd med de sentrale prinsippene i §7 i Naturmangfoldsloven, fant de muligheten til å gi tillatelse. I denne saken er det ikke motstridende interesser; her går turisme hånd i hånd med allerede oppkjørte traseer i relasjon til Alpinsenteret. Dette er dermed en “scootersak” i særstilling. Venstre ønsker grunderen Pekka Johnsen lykke til med sin innovative virksomhet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**