Irene Dahl er ny fylkesleder

Irene Dahl fra Tromsø er valg til ny fylkesleder i Troms Venstre. – Dette er et spennende og viktig verv. Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med den positive utviklingen som er i Troms Venstre, sier Irene Dahl

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Irene Dahl

Foto: Silje England

Irene Dahl ble valgt til ny fylkesleder etter Øystein Nilsen. Årsmøtet takket Nilsen for god innsats for laget gjennom mange år. Dahl var valgkomiteens kandidat til ledervervet og ble enstemmig valgt. Dahl har vært lokallagsleder i Tromsø Venstre i tre år, og hun var også stortingskandidat for Troms ved valget sist høst. — Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg stort til å gjøre enda en innsats for hele fylket, hun.

Troms Venstre gjorde sitt beste stortingsvalg på mange år med 3687 stemmer og 4,2 prosent ved høstens stortingsvalg. Og fikk 5,9 prosent i Kvæfjord, 5,3 prosent i Målselv og 5,3 prosent i Tromsø.

– Mitt viktigste mål som leder er å fortsette denne utviklingen ved lokalvalget i 2015. Det nye styret kommer sammen med lokallagene til å jobbe hardt for at vi skal stille Venstre-lister i enda flere kommuner og at Venstre skal komme i styringsposisjon i enda flere kommuner i Troms, avslutter Dahl.

Troms Venstre har i dag 1 ordfører, 3 varaordførere, 1 byråd og 1 fylkesråd

Med seg i styret får hun:
Nestleder: Arve Cruickshank, Lenvik
Økonomiansvarlig: Jan Fjellstad, Harstad
Medlem: Kine Johansen, Tromsø
Medlem: Morten Skandfer, Tromsø
Medlem: Jonas Stein, Tromsø

Kontakt: Irene Dahl (ny leder), tlf. 928 99857

Irene Dahl

Foto: Silje England

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**