Tid og sted for Lokal-Politisk-Nettverk (LPN) samlingen, er nå fastsatt

Samlingen blir i Kongsberg (Quality Hotel Grand) fra fredag 21. mars (ca kl 17:00) til lørdag 22. mars (ca kl 18:00).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Venstre best i test!

Samlingen blir felles med Vestfold Venstre. Program følger senere…

Tilbakemeldingene fra tidligere samlinger har vært veldig gode og Telemark Venstre tar også denne gangen det meste av regningen. Det er imidlertid noe begrenset romkapasitet på hotellet slik at vi foreløpig bare har 30 rom tilgjengelig, til sammen for begge fylker. Dette betyr at gjelder å sikre seg ved å være tidlig ute med påmelding. Alle lokallag bør være representert og jeg tar gjerne i mot påmeldinger allerede nå!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**