Invitasjon til temamøte og gruppemøte 17.3

Inviterer med dette som sedvanlig til gruppemøte i forkant av førstkommende kommunestyremøte. Vi møtes i foajeen under Rådhuskantina 17.3 kl 19.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

venstrelogo

Foto: venstre

Før vi tar løs på selve gruppemøtet har vi en tjuvstart på programarbeidet til neste kommunestyrevalg. I regi av programkomiteen evaluerer vi denne periodes program, og har ei idémyldring omkring viktige saker til neste. Håper mange blir med på denne økta!

Deretter går vi over til selve gruppemøtet. Førstkommende kommunestyremøte har Venstre en interpellasjon om lærerens arbeidstid, og vi venter en sak om etablering av Helsehuset. Sakene finner du her: http://einnsyn.harstad.kommune.no/eInnsyn/utvalg/Details/1

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**