Programarbeid 2015: Velkommen til kick-off

Fredag 14. mars blir det kick-off samling på Café Sting for alle som skal være med på det forberedende programarbeidet til valget i 2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Stavanger Venstre gjennomfører i år en helt unik programprosess. Denne gang inviterer vi alle medlemmer til å være med å utarbeide kommunevalgprogrammet for 2015.

Prosessen

Valgkamp-kickoff, Rogaland, Stavanger, Iselin Nybø

Arbeidet organiseres ved at det settes ned flere idégrupper inndelt etter politisk saksområde. Disse skal jobbe sammen gjennom våren og deretter legge frem sine forslag til hva som bør inngå i Venstres program. De samlede innspillene fra disse gruppene vil deretter bli gjennomgått av programkomitéen som basert på dette vil utarbeide første programutkast. Det endelig programmet vil bli vedtatt på årsmøtet som avholdes tidlig Desember 2014.

Kick-off på Sting
Fredag 14. mars er det klart for kick-off på Café Sting. Her vil det bli gitt ut informasjon om arbeidet, gruppene vil bli presentert og få anledning til å bli kjent med hverandre. I tillegg vil det bli gitt gode råd og tips fra erfarne politikere. Etter det formelle programmet er ferdig (senest kl 22) håper vi så mange som mulig har lyst å være med og ta et glass øl/vin/brus.

Dette blir en kveld hvor vi skal få informasjon og ha det gøy i en uformell setting.

•Tid: Fredag 14. mars kl 19.00 – 22.00
•Sted: Café Sting, Valberget 3, Stavanger sentrum

Spørsmål? Kontakt styret på [email protected], eller:
– leder Rune Askeland, 480 11 644
– org.nestleder Jan Erik Søndeland, 995 25 077

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**