Jordvern – åpent møte 25. mars

Randaberg Venstre inviterer Venstrefolk fra resten av fylket til åpent møte om jordvern 25. mars. “Jordvern og langsiktig grense for landbruk” blir tema for møte i regi av Randaberg Venstre og Randaberg Bondelag, så hold av datoenog møt opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Møtested og tid blir Tungenes fyr, tirsdag 25. mars kl 19.30.

Landbruk

Foto: RH

Det vil bli foredrag ved professor Dag Jørund Lønning, rektor for Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling. Sentrale fagfolk og politikere fra Rogaland og Randaberg vil bidra på møte som også vil være et debattmøte om landbrukets rolle i Randaberg. Møtet vil også ha stor overføringsverdi til de samme utfordringene som Venstre møter i landbrukskommunen Sola, så vi anbefaler alle våre medlemmer om å møte opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**