Pål til Gjemnes mandag 5. mai 2014

Gjemnes Venstre inviterer til møte med Pål Farstad torsdag 5. mai, der distriktsnæringene blir tema.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Gjemnes Venstre var representert med de tre medlemmene Richard Griffioen, Sandra van der Waard og Heidi Hogset på lokalpolitisk nettverkssamling i Ålesund 15. til 16. mars. Der sto organisatorisk skolering og forberedelser fram mot neste valgkamp på programmet. Blant de øvrige deltakerne var stortingsrepresentantene Andre Skjelstad fra Nord-Trøndelag og Pål Farstad fra Møre og Romsdal, og gjemnesingene benyttet anledningen til å sikre seg sistnevnte som innleder til politisk debatt på et planlagt møte i Gjemnes i mai. Nærmere informasjon om møtet kommer senere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**