Vi forbereder oss til valget i 2015

Fredag og lørdag denne helgen arrangerte Telemark og Vestfold lokalpolitisk nettverkssamling (LPN) på Kongsberg. Dette var den første samlingen i en serie av flere fram mot valget i september 2015. Deltagere fra 17 ulike lokallag stilte motiverte og klare for faglig og politisk påfyll.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Trond Enger på LPN-samling på Konsgberg

Trond Enger på LPN-samling på Konsgberg
Foto: Kåre Pettersen

Samlingen hadde besøk av både nestleder og stortingsrepresentant Terje Brevik samt generalsekretær Trond Enger. Det ble innlegg om Venstres politikk og plattform, samarbeidsavtalen med H og FrP, sosialliberal ideologi, samt hvordan bygge lokallaget som vinner valgt i 2015, for å nevne noen temaer.

Lokallagsleder Carl Otto Kielland (Horten) fortalte om hvordan deres lokallag hadde organisert og gjennomført skolering av alle sine medlemmer. Fra Roy Dahl (Larvik) fikk et interessant innlegg om «munn-til-munn» markedsføring (http://munntilmunn.no/).

Neste aktiviteter for flere av oss er Landsmøtet til Venstre 4. til 6. april. Neste LPN-samling vil finne sted 13. og 14. september, og da vil også Buskerud delta sammen med oss.

 Noen av deltakerne på LPN-samlingen på Kongsberg

Noen av deltakerne på LPN-samlingen på Kongsberg
Foto: Atle Rui

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**