Lokalpolitisk nettverk i Rygge

Årets lokalpolitiske nettverk for Venstre i Østfold ble avholdt på Støtvig Hotel i Larkollen, 14. og 15. mars. Arrangementet er et samarbeid mellom Venstres Hovedorganisasjon og Østfold Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Hovedfokuset på dette arrangementet handler hvordan vi som lokallag kan jobbe bedre og mer målrettet med god Venstre-politikk. Representanter for Rygge Venstre var selvsagt tilstede gjennom helgen – og sammen med mange andre hyggelige Venstrevenner fra hele Østfold, fikk vi innsikt i hvordan vi kan drive lokallagene våre videre mot nye høyder. Her fikk vi god inspirasjon og videre pågangsmot fra Venstre sentralt, ved blant andre kommunikasjonsrådgiver Ole Bruseth og politisk rådgiver Pål Pettersen.

LPN 2014

Foto: Pål Bristol

Noe av resulatet fra dette politiske verkstedet ser du allerede her og nå. Dette er den første artikkelen på Rygge Venstre sine nettsider på en god stund, men flere skal det bli fremover. Vi ble under seansene på Støtvig Hotel minnet på hvor viktig det er å komme med hyppige oppdateringer på nettsidene. Så i tiden fremover vil det komme flere artikler med insteressant Venstre-stoff, med spesielt fokus på det som skjer i Rygge og omegn.

Vi sees på rygge.www.venstre.no

Pål Bristol
Rygge Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**